17
Laat een reactie achter

6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Maikel

Ik werk in de senioren zorg. Gebouwen zijn dicht. Ik heb er 2 onder mij tussen 730-2300. Toch bijna hele week thuis op wacht.
Gezien ik in de praktijk gestopt ben met fs blijft die sim teller op nul staan.

Fred Menge

Gepensioneerd, en i.v.m medische redenen in vrijwillige quarantaine. Vlieg uuuuuuren lang. VFR met Milviz Beaver in Prepar3d v4. Ben de afgelopen dagen in virtuele etappes van British Columbia, naar ons eigen landje “geferried” da’s geen goed Nederlands, maar ik denk dat veel mensen met deze hobby het wel begrijpen. Hier en daar wel in betere weersomstandigheden dan dat ActiveSky had uitgedokterd. En extra gewicht toegevoegd want voor de stapjes vanuit Canada naar Groenland en weer door naar IJsland, is extra brandstof zeer gewenst. Via You Tube naar voorbeelden gekeken van echte ferry flights over de Atlantic…… Nu maak ik korte… Lees verder »

Rubster

Wel meer thuis maar moet natuurlijk gewoon werken. Dus super meer vlieguren levert dat niet op. Ik heb nu wel minder reistijd dus ik kan wat meer sportactiviteiten (binnen) doen. Wel besloten om van het weekend x-plane weer af te stoffen en een kans te geven gezien de vulkan engine er weer aan komt. Betekende wel de hele zaterdag in de weer met Ortho en niet werkende vliegtuigen.

wielxp

gelukkig zijn er op youtube voldoende instructie filmpjes te vinden over ortho4XP.
Ik heb inmiddels Noord-Brabant erop 😉

Pascal Weeda

Hallo allen,

Ik werk als kraanmachinist in de haven met containers en dat gaat op dit moment gewoon 24/7 door.
Ben ergens wel blij gewoon aan t werk te zijn eigenlijk, verplicht thuis is ook niks, dus helaas geen extra vlieg-uren op dit moment.
Sterkte allemaal ermee.

Pascal

wielxp

Wel meer thuis werken, maar van extra vlieguren komt niet zo veel, want het is nu juist drukker op mijn werk.