Nvidia ”GeForce Game Ready Driver 442.50” uitgekomen

Deze keer is Nvidia zelf de download plek voor de nieuwste driver. Nog geen 50 minuten geleden hebben ze de ”GeForce Game Ready Driver 442.50” uitgegeven. En deze keer is het noemen van ”een flinke verbetering” het absoluut waard! Ikzelf merk binnen DCS World 2.5.6 zo’n 20% winst qua framerates en P3D V4.5+ zo’n 15%. Downloaden doet u via dit linkje.

14
Laat een reactie achter

3 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Gerard Salden

Hoi Matthias, het blijft altijd leuk jouw posts te lezen. En wat betreft Nvidia : als ik alle percentages van jouw framerate verbeteringen van het uitbrengen van P3Dv4 tot nu toe bij elkaar zou optellen kom ik volgens mij boven de 100% uit … πŸ™‚

Bram

En welke Nvidia kaart gebruik je, Matthias ? (ik weet niet of het bij iedere – lees ook oudere – Nvidia kaarten ook zoveel winst geeft. Zou interessant zijn om uit te zoeken. Maar ook veel werk… πŸ™‚

arthur

Hoe zie je de framerates in DCS Matthias?
grt,
Arthur