VRSIMULATIONS F/A-18F RHINO Pre-Order beschikbaar

De pre-order voor de F/A-18F ”Super Hornet” (Tweezits versie) is vanaf vandaag mogelijk. De release zal wel pas eind van dit jaar zijn. Maar er is geweldig nieuws! Na de P3D V4+ release zal een…………………………Microsoft ”FS 2020” versie uitkomen! Hier alvast te te pre-orderen voor 54.99 USD is de P3D v4 ”Academic” versie (De P3D V4 ”Professional” versie zal snel volgen). Als we alleen al kijken naar alle preview details en daarbij de kwaliteit van hun eerdere F-18 Hornets optellen lijkt de prijs absoluut fair te zijn. De bijnaam ”Rhino” (Neushoorn” heeft deze kist overigens te danken aan de extra lange neus waar de nieuwste elektronica gehuisvest is van de radar. overigens werd deze bijnaam als eerste gebruikt voor de McDonnell Douglas F-4 Phantom II die ook een langere neus had ten opzichte van de andere Phantom types. Wat een plaatje! ”Schat!, kun je s.v.p. even mijn  portemonnee pakken?” 😉

The VRS F/A-18F “Rhino” is the culmination of many years of research, modeling, texturing and state of the art developmental techniques. This is a 2-seat variant of the Super Hornet with selectable rear-seat configurations for trainer and RIO stations. Rhino is destined to be our finest work yet and will feature meticulously crafted PBR materials throughout.

The Rhino will be released first for P3D v4+, followed by FS2020. Because FS2020 will require completely re-written avionics, and likely significant changes and/or additions to existing materials, we estimate the FS2020 version may be in development until well into 2021. As with our previous releases, P3D and FS2020 versions will be licensed and sold separately. These are distinctly different platforms both with unique requirements that preclude cross-compatibility/cross-buy. FSX will not be supported by Rhino.

Preorders for the P3D version (which will include P3D v4 through the latest version of P3D at the time of release), will be available for those who wish to support our development efforts (and save a few bucks). Preorders for the FS2020 version will not take place until some time after the P3D release, as it’s impossible for us to fully anticipate completion time at this point.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van