Software – SimICT-Assistant

Een software programma gemaakt door een Nederlander, Richard Zwinkels. Hij verteld er het volgende over: “Er zit honderden uren werk in dit programma. Er kunnen o.a. gemakkelijk PDF kaarten e.d. mee getoond worden en er zit een handige download-functie in om nieuwe kaarten naar het programma te slepen vanaf je browser en deze kaarten automatisch in de juiste mappen te zetten. Ook kan METAR informatie over luchthavens direct getoond worden, kleuren, snelkoppelingen naar pagina’s in hetzelfde document, zoom-factoren kunnen per snelkoppeling ingesteld worden. Aparte omschrijvingen per snelkoppeling kunnen worden opgegeven. Vluchtplannen en handleidingen in PDF formaat kunnen met het programma ook gemakkelijk worden getoond. Er zit een on-top functie in zodat het programma altijd boven de simulator getoond kan worden en er is een mogelijkheid om een browser on-top van de simulator te starten zodat de browser ook boven de simulator getoond wordt (indien gewenst natuurlijk).”

Een gratis proefversie is direct te downloaden vanaf mijn site. U kunt dit vinden op mijn site: www.simict.com

Zeer benieuwd naar uw ervaring. Laat het ons of Richard in ieder geval weten wat u van dit stuk software vind of wat u nog zou missen.

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x