RAZBAM, toch een speelbare A6 Intruder i.p.v. alleen een AI Model?

Op verschillende forums wordt ontwikkelaar RAZBAM al zo’n twee jaar overspoeld met de vraag ”Maak s.v.p. van jullie aankomende AI A6 Intruder een speelbare module”. Alle eerdere preview shots van dit AI model toonde weinig details. En nu duikt er opeens dit preview shot op en lijkt er dus een goede reden te zijn dat de releasedatum van dit AI model steeds werd uitgesteld. Ondanks dat het nog niet officieel bekend gemaakt is zijn er dus steeds sterkere aanwijzingen dat RAZBAM over ”niet al te lange tijd” met een onthulling komt wat betreft deze ”AI” A6 Intruder. Zouden ze toch gezwicht zijn en er een volledige module van maken? Hieronder wat foto’s van deze kist die haar sporen welverdiend heeft in de Vietnam en beiden Golfoorlogen. Duidelijk zijn de vele overeenkomsten te zien met het ”geheimzinnige” bovenstaande screenshot. Er wordt dus al jaren gevraagd om deze kist voor DCS World, wordt onze wens vervult? Ik hoop het! Vanavond maar weer eens de dvd ”Flight of the Intruder” opzetten? Vooral deΒ  helemaal onderstaande video met het deel van de film waarin de A6A vlieger en navigator het nummer ”Downtown van Petula Clark” zingen na een niet toegestane aanval op ”Samcity” maakt deze film een echte klassieker binnen dit soort films vind ikzelf. Love it! πŸ˜‰

When you’re alone and life is making you lonely
You can always go – downtown.
When you’ve got worries all the noise and the hurry
Seems to help I know downtown.
Just listen to the music of the traffic in the city
Linger on the sidewalk where the neon signs are pretty
How can you lose?
The lights are much brighter there
You can forget all your troubles, forget all your cares
So go downtown
Things will be great when you’re downtown
No finer place for sure downtown
Everything’s waiting for you.
Don’t hang around and let your problems surround you
There are movie shows downtown.
Maybe you know some little places to go to
Where they never close downtown.
Just listen to the rhythm of a gentle bossa nova
You’ll be dancing with ’em too before the night is over
Happy…
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x