Eindelijk nieuws wat betreft de aanschaf van de nieuwe MS Flightsimulator

Weliswaar is het nog niet officieel bevestigd door Microsoft zelf, maar zoals ikzelf (En met mij velen) al verwachtte lijkt het er steeds meer op dat deze nieuwe sim ook gewoon voor een eenmalig bedrag gekocht kan worden. Zo konden alle voorgaande versies ook in ons bezit komen. Over een eventuele prijs is nog helemaal niks bekend gemaakt. begrijpelijk vind ikzelf aangezien de release nog ”ver” weg is. Met dank aan de mensen achter FSElite die er het volgende over zeggen en hoorden tijdens het bovenstaande interview:

During X019, we joined developers for the new Microsoft Flight Simulator to discuss some of the key questions the community really wanted to hear.

The interviewer asked how the publisher will bring Flight Simulator to market, specifically if it would feature a monthly fee. Jorg’s response, not too dissimilar to what we’ve heard before, starting with “we still don’t have all the details […]”. What is interesting, he then added: “what I can tell you now is that there will definitely be a way to buy the simulator like any other simulator before.” As previously released simulators from Microsoft released as stand-alone platforms, this implies that Microsoft Flight Simulator will be made available as a stand-alone product.

Although already confirmed during our interview at X019, Jorg also reiterated the fact that Microsoft Flight Simulator will be part of the Game Pass subscription model, which also gives users access to 100s of games for both Xbox and Windows PC. In essence, there will be two ways to get the new flight simulator.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van