Gratis Rotosim EC135 plus voor X-Plane V11+

Nu nog een Lifeliner liverie en deze addon kan niet meer stuk! 😉 Deze prachtige addon vind u hier. U hoeft niet in te loggen of een account aan te maken als u gewoon rechts naast de ”Sign In” button op het ”pijltje naar beneden” klikt. UPDATE: Standaard start deze heli met de brancard naar buiten gesloten, om deze naar binnen te schuiven en de achterklep/opening te sluiten dient u even de volgende functie toe te wijzen aan een knop op uw controller: ”Slider nr 24/”. Dit is de functie die kennelijk toegewezen is aan de achterklep/opening.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
John
11 februari 2020 22:46

Hoi matthias, staat best leuk liveliner maar het moet toch echt lifeliner zijn hihi.
Gr john

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x