Geweldig nieuws! (Updated)

Het is nu 100% zeker. De Messerschmitt-Bölkow-Blohm Bo-105 gaat uitkomen voor DCS World 2.5+. De reden hiervoor is dat na goed overleg tussen Oliver Michel (Miltech-5) en de grote uitgever RAZBAM bekend is geworden dat laatstgenoemde deze geweldige helikopter gaat uitbrengen. Bovenal zullen ze deze verder doorontwikkelen alvorens uit te geven. Hun kennende wordt dit dus weer een top product aangezien ze ook de MiG-19P, de AV-8B en de M-2000C uitgegeven hebben. Ik bezit ze alle drie en ik kan u zeggen dat ze echt geweldig zijn. Ook een belangrijk punt is dat Razbam ze steeds van updates voorziet om ze nog realistischer te maken. Fingers crossed!  Beiden screenshots zijn zojuist vrijgegeven. (Met dank aan Sérgio Costa van Helisimmer). 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x