FsFan Voorschoten deze zondag 19 januari

Het nieuwe jaar is er al twee weken maar er zijn intussen, denk ik, bij iedereen wel weer nieuwe ideeën ontwikkeld hoe we dit jaar onze hobby willen beleven. In Voorschoten vindt je altijd een gewillig oor en misschien heeft iemand al een oplossing voor jou idee. Er zijn voldoende vliegcomputers aanwezig om een en ander uit te proberen dus schroom niet even binnen te lopen. Voor beginnelingen of iemand die voor het eerst wil kennis maken met de verschillende Flightsimulator programma’s hebben we natuurlijk ook voldoende mogelijkheden om een eerste stap te zetten. We zien jullie graag komen.
Op onze website ” http://fsfan.nl/ ” vindt je meer informatie.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x