Laatste kans voor gratis update Windows 7 naar Windows 10

Mocht u nog steeds Windows 7 gebruiken dan kunt u nog maar tot morgen (14-01) deze Windows gratis updaten naar Windows 10. U leest hieronder hoe u dit kunt doen of download hier direct de update assistant”. Houdt er rekening mee dat als u toch Windows 7 wilt blijven gebruiken u vanaf morgen ook nooit meer updates zult ontvangen voor deze versie van Windows aangezien Microsoft stopt met deze te ondersteunen.

The official support for Windows 7 ends tomorrow, Tuesday the 14th, from then on the old operating system will no longer receive any security updates. It is the year 2020, and a lot of stuff is vulnerable. So we’de like to advise you to upgrade, as it can still be done for free.

How to switch to Windows 10? Simply go to Microsoft and download the update assistant, you can cancel at any time. 

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van