Nemeth Designs Kamov KA-32A ”Preview Video”

Ik blijf ze geniaal vinden, de helikopters van Kamov. Deze toestellen met hun zogenoemde ”coaxial rotors’‘ hebben geen staart rotor nodig. Hierdoor zijn ze dus erg stabiel en ook nog eens heel veilig voor iedereen die zich bij het toestel bevind als de rotors draaien. Ontwikkelaar Nemeth Designs werkt hard om deze bijzonder gave kist beschikbaar te maken voor FSX/P3D (Alle versies). Zodra er meer bekend is wanneer ze uitkomt of uitgekomen is laat ik het hier weten aan u.

Short test flight of the Kamov KA-32A in Prepar3D V4.5. Note that it is still a work in progress so some features might be added or removed for the final. Also, expect large differences between the P3D and the FSX versions.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x