MSFS 2020 ”12 december update”

Het is weer Donderdag en dus tijd voor de nieuwste MSFS 2020 update. Ikzelf heb vandaag voor het eerst de ”Tech Alpha 1” kunnen uitproberen. Ik mag u helaas niet teveel vertellen, maar kan u wel mededelen dat ik nu voor de volle 100 procent overtuigd ben…….dit is de ”NextGen simulator”. Natuurlijk zijn er nog schoonheidsfoutjes en zaken die nog ontwikkeling vereisen, maar ondanks dat ben ik op slag verliefd geworden om deze schoonheid! 😉 Wat betreft de update ”Lees, kijk en geniet!”. P.s. Zie ik daar een oude bekende Cessna hoogdekker?”.

MEDIA UPDATE

We’ve posted some new screenshots in the Insider Area. Head inside to check them out!

 

PARTNERSHIP ANNOUNCEMENT SERIES UPDATE

 We visited Cubcrafters with François, one of the pilots and aircraft aerodynamicists from our team, to go over the XCub’s simulation.

We fine tuned the engine’s power curve and adjusted the aircraft’s mass distribution and control surface limits and were able to get a very realistic handling.

We also improved the prop wash effect on the tail in order to get a more realistic power on handling, especially on the ground and at low speeds.

Each one of us also had the luck to fly a real-world Carbon Cub and had the chance to compare the real-world aircraft with the sim. This helped make some more improvements of the control surface elasticity and input curves of the yoke.

 Another interesting thing:

Their test pilot flew the XCUB in the sim to their usual strips in the area. Particularly one located on Rimrock lake, the Tieton State Airport, where he did multiple landings and takoffs. The test pilot was very happy about how close the sim was in comparison on his usual flights out of this strip with the real aircraft. A specific ridge for example can just be flown over climbing at max power after takeoff and it was exactly the same in the sim!

  • Sebastian Wloch

DR UPDATE

January/February preview of the DR has been posted in the Insider Area. Make sure to head in and check it out, especially if you’re a fan of the Feature Discovery series. ????

 TECH ALPHA 2

Recruitment for Tech Alpha 2 is now closed. If you have not registered for participation and would like to join the testing effort, we will be opening another round of recruitment mid-January. We are still finalizing the date for when Tech Alpha 2 invitations will be sent out but expect an update in January. In the meantime, our goal regarding participation remains the same – if you want to participate in early build testing and have registered (e.g. Tech Alpha 1, Tech Alpha 2, etc.), you are going to get access. The team is actively working to get additional people build access as quickly as possible. So stay tuned!

 

Next update – 12.19!

 

Sincerely,

Microsoft Flight Simulator Team

 

Subscribe
Kennis van
9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rubster
13 december 2019 16:16

Goed om te zien dat jij wel de tech alpha kan spelen. Ik heb problemen met de xbox live toegang… helaas. Hele dag geprobeerd om dit te fixen, maar geen geluk.

Rubster
14 december 2019 09:56
Reply to  Matthias

Ik heb wel kunnen downloaden en installeren. Ik ben dus gewoon op alles ingelogd met mijn account. Maar zodra ik fs start dan gaat ie opnieuw inloggen in xbox live en dan komt er een error. Heeft niet zozeer met fs te maken waarschijnlijk maar meer met hoe xboxlive contact legt. Ik kom er dus nog steeds niet in. 🙁

Rubster
14 december 2019 17:21
Reply to  Matthias

Thanks. Ik had gister alles op het eind van de dag inderdaad nog even opnieuw gedaan. Alles van xbox geinstalleerd en dergelijke. Vanmiddag de boel opgestart en nu doet ie het wel. Dus of ms heeft iets gefixt of ik heb iets gefixt. Ik had zelf inderdaad ook een ticket ingestuurd. De download is nu bezig dus hopelijk vanavond nog wat uitproberen 😉

Arthur
14 december 2019 19:13
Reply to  Rubster

Ik had ook even problemen om de sim gisteravond te installeren. Vanochtend ging het gelukkig wel.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x