Cessna T-37B Tweet komt weer terug

De ”oudere” simmers onder ons kennen vast nog wel deze oude Cessna T-37 ”Tweety Bird” voor fs2004 (fs9) van de inmiddels volgens mij niet meer bestaande ontwikkelaar ”Microsimulator”. Dit was toen de tijd een van de mooiste en realistische addons op de markt. Daarom ben ik dan ook erg verheugd dat ontwikkelaar SimWork Studios gisteren bekend heeft gemaakt te werken aan een nieuwe, en uitgebreide versie van dit leuke lestoestel (Bijnaam Tweety) van de USAF voor P3D V4+. Veel KLU vliegers hebben nog hun eerste ”Jet-Training” op deze ”side by side” trainer gehad. Wanner deze addon uitkomt is nog onbekend, maar het lijkt erop dat dit niet al te lang meer zou duren.

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x