MSFS 2020 “5 december update”

Het is weer Donderdag en dus is het weer tijd voor een nieuwe update wat betreft MSFS 2020. Toevallig kreeg ikzelf gisteravond een mailtje van Microsoft dat ze begonnen zijn met het versturen van de “Tech Alpha 1” en dat ik deze uiterlijk volgende week kan installeren en kan uitproberen. Ik ben echt heel erg benieuwd en zie er erg naar uit. Wat rest mij verder nog te zeggen als “Lees, kijk en geniet!”.

December 5th, 2019 – Development Update

POSTED BY: MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR TEAM

“Hopefully that helps us in getting our voices heard more.” – User Reddit/R/Flightsim

 

  • We hear you.

 

TECH ALPHA 2 TIMELINE UPDATE

We are getting close to wrapping up recruiting for Tech Alpha 2. If you would like to be considered for participation, please make sure to do so ASAP – https://www.flightsimulator.com/flighting-signup/

 

DR UPDATE

December/January is now available!

MEDIA UPDATE

Just a little hint regarding an upcoming Partnership Series update

 

MOD SPOTLIGHT

The team would like to take a moment to express our appreciation for Reddit.com/R/FlightSim Mod U/Shaka04. Your efforts and contributions are deeply appreciated and definitely do not go unnoticed. So thank you, Shaka!

 

Next update – 12.12!

 

Sincerely,

Microsoft Flight Simulator Team

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x