5
Laat een reactie achter

2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Wow, dit ziet er inderdaad goed en degelijk uit. En dit is tenminste een yoke-as waar ik vertrouwen in zou hebben qua sterkte (in vergelijking met de Honeycomb yoke) Wel pittig prijsje, maar waarschijnlijk is de kwaliteit daar ook naar. Wat me opvalt in één foto, is dat de yoke los te koppelen is van de as. Meest voor de hand liggende reden lijkt mij, dat ze meerdere soorten yokes willen gaan maken.

Klopt, staat overigens ook aangegeven op hun siteπŸ‘

Bram

O, dat had ik dus nog even gemist… thanks!

Kan gebeuren, is menselijk πŸ˜‰

Ik ben ”aangenaam” verrast moet ik zeggen. Ziet er zeker aantrekkelijk uit, en de prijs lijkt niet verkeerd. Wat mij wel tegen staat is het GROTE logo. P.s. Dank voor het delen Rob.