MSFS 2020 “27 november update”

0

Deze keer niet op Donderdag maar op de woensdag. Het team wat hard werkt om van de nieuwste Microsoft Flight simulator een echte “Nextgen Sim” te maken geeft ons weer een kijkje in de keuken, of zou ik zeggen?….een kijkje in de cockpit”. Maar ik zeg sowieso wat ik altijd zeg……”kijk en geniet!💫. Lees verder voor meer info:

November 27th, 2019 – Development Update

POSTED BY: MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR TEAM

“25,001 – wishing everyone a safe and wonderful start to the holiday season!”

 

FEATURE DISCOVERY SERIES

  • EPISODE 4 IS HERE!

We are pleased to announce the fourth episode in our Feature Discovery Series has been released! Presented at our Global Preview Event, Episode 4 (COCKPITS) features a detailed look at few of the cockpits we’re building for the next iteration of Microsoft Flight Simulator. Head into the Insider area to watch Episode 4!

FEEDBACK SNAPSHOT

To accommodate many of the recent discussions happening across the community from the news coverage coming out of X0, the team has decided to delay the preview of the Feedback Snapshot to mid-December. This will allow us to provide a version of the snapshot that contains all recently discussed topics and will provide a more accurate view of the information we are tracking. We apologize for the delay.

Next update – 12.05!

Sincerely,

Microsoft Flight Simulator Team

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van