FSX:SE Update uitgekomen

Ondanks dat we het de laatste tijd bijna alleen over modernere (aankomende) sims hebben is het natuurlijk ook belangrijk om nieuws te vermelden over oudere sims. En dit nieuws is zeker onverwachts. STEAM geeft aan een Bèta versie van FSX:SE aan te bieden voor de bezitters van deze sim. U leest alle info hier. Leuk feitje is dat ze aangeven door middel van deze Bèta update mee te werken aan de ontwikkeling van de aankomende Microsoft Flight Simulator (Gepland voor 2020). Zou deze dan toch o.a. verkrijgbaar worden via STEAM?

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
19 november 2019 15:13

Mooi stukje software welke lekker licht draait op de pc en vriendelijk geprijst is. Mooi voor een beginnende simmer, maar wel ingehaald door de moderne ontwikkelingen.

Fijn dat het werkelijke weer, weer terug is.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x