Release NL2000 v5.02 voor Prepar3D v4

1

Namens het team van NL2000:
Reeds maanden geleden hebben we aangekondigd de vliegvelden te gaan voorzien van ondergrond van dezelfde datum als die van de rest van de provincies. Op een enkel vliegveld na, is dat in deze release aan de orde.Verder zijn er diverse aanpassingen, zoals een grote update van Eelde (EHGG). Hier zijn o.a. 63.000 zonnepanelen geplaatst en een nieuwe tankplaats en runway 01/19 is taxiway geworden. Windparken Gemini en Krammer zijn geplaatst. Er zijn 2 heliports toegevoegd, te weten Eemshaven en Schiermonnikoog  en we hebben nu nieuwe 3D figuren, verspreid over verschillende vliegvelden geplaatst. Derhalve is er een nieuwe NL2000 library en ook een nieuwe installer. Komende maandag 4 november zijn alle nieuwe packages te downloaden via de download pagina op de NL2000 website. Alles is op het FSweekend al te bekijken. Een rede des te meer om het weekend toch maar even aan te komen in het Aviodrome.

1
Laat een reactie achter

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Rubster

Hi, is Team NL2000 al zover dat ze voor P3d kunnen werken met PBR technieken.