ONGELOOFLIJK, MAAR WAAR!

Maarten, een vriend van mij is werkelijk een rekenwonder. Hij is net als mij erg enthousiast over de nieuwe flightsimulator van Microsoft die in 2020 uitkomt. Zoals ik al zei ”hij is slim” en heeft de volgende berekening gemaakt. MSFS 2020 is ruwweg 2 petabyte groot wat neerkomt op zo’n 3.8 miljoen CD-ROM’s.  Opgestapeld zou dit dus betekenen een hoogte van zo’n …………………… 3.8 kilometer! toch maar weer een leuk feitje om te weten!. Iemand nog wat CD-ROMS te koop? 😉

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
koku
27 oktober 2019 20:37

Hier zijn zelfs geen solid state drives voor. Dus dit wordt online vliegen met een abonnement bij Microsoft . Zitten we daarop te wachten ?

Matthias
27 oktober 2019 23:58
Reply to  koku

Hoi koku, De prijs gaat denk ik wel meevallen, dit hoop ik tenminste. Ik ga ervan uit dat ze wel snappen dat ze zichzelf flink in de vingers snijden als de maandelijkse prijs te hoog ligt. Wat natuurlijk ook kan is dat er in de toekomst b.v. ook een eenmalige hogere prijs betaald kan worden. B.v. een heel jaar voor 100 Euro. Ikzelf vind dit absoluut fair. Als je alleen al kijkt wat er een werk in deze sim zit. En vooral……….Zoals het er nu uitziet is het echt grafisch gezien een absolute “Next Gen Sim”. “Niemand” zag dit aankomen… Lees verder »

koku
28 oktober 2019 06:43
Reply to  Matthias

Uitstekend commentaar. Hier ben ik het helemaal mee eens. M.v.g Koku

Matthias
28 oktober 2019 08:44
Reply to  koku

Dank je wel koku! Ik doe mijn best ????

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x