ONGELOOFLIJK, MAAR WAAR!

4

Maarten, een vriend van mij is werkelijk een rekenwonder. Hij is net als mij erg enthousiast over de nieuwe flightsimulator van Microsoft die in 2020 uitkomt. Zoals ik al zei ”hij is slim” en heeft de volgende berekening gemaakt. MSFS 2020 is ruwweg 2 petabyte groot wat neerkomt op zo’n 3.8 miljoen CD-ROM’s.  Opgestapeld zou dit dus betekenen een hoogte van zo’n …………………… 3.8 kilometer! toch maar weer een leuk feitje om te weten!. Iemand nog wat CD-ROMS te koop? 😉

4
Laat een reactie achter

1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
koku

Hier zijn zelfs geen solid state drives voor. Dus dit wordt online vliegen met een abonnement bij Microsoft . Zitten we daarop te wachten ?

Matthias

Hoi koku, De prijs gaat denk ik wel meevallen, dit hoop ik tenminste. Ik ga ervan uit dat ze wel snappen dat ze zichzelf flink in de vingers snijden als de maandelijkse prijs te hoog ligt. Wat natuurlijk ook kan is dat er in de toekomst b.v. ook een eenmalige hogere prijs betaald kan worden. B.v. een heel jaar voor 100 Euro. Ikzelf vind dit absoluut fair. Als je alleen al kijkt wat er een werk in deze sim zit. En vooral……….Zoals het er nu uitziet is het echt grafisch gezien een absolute “Next Gen Sim”. “Niemand” zag dit aankomen… Lees verder »

koku

Uitstekend commentaar. Hier ben ik het helemaal mee eens. M.v.g Koku

Matthias

Dank je wel koku! Ik doe mijn best 😉