MSFS2020 ”17 oktober 2019 Insider Update”

Het is weer donderdag en dus heeft het Microsoft team dat aan de nieuwe Flightsimulator werkt weer een update geplaatst. O.a. wordt vermeld dat het inschrijven voor de Tech Alpha 1 nu niet meer mogelijk is. De mensen die zich al hadden ingeschreven kunnen vanaf heden tot en met 24 oktober een mail ontvangen dat ze geaccepteerd zijn. Indien geen mail ontvangen staan deze personen automatisch ingeschreven voor Tech Alpha 2. Zie bovenstaande screenshot voor een overzicht van wat komen gaat aankomende tijd.

On October 24th we are releasing the next episode in our Feature Discovery Series. Episode 2 (SKY) features a detailed look at the world we fly in, and the importance of this world in the simulator we are building. 

TECH ALPHA

  • 10.15 – Recruitment for Tech Alpha 1 is now closed. Thank you to everyone that signed up for our upcoming Tech Alpha build!
  • 10.17 – Starting today and continuing through the 24th, we will be sending out notifications to those Insiders that have been selected for participation in our first Tech Alpha.
  • 10.24 – On the 24th, we will begin the process rolling out access to the Tech Alpha. So if you are wondering WHEN build access will be provided, it will start on the 24th.

DR UPDATE (PREVIEW FOR NOVEMBER/DECEMBER)

The DR (formerly DRR) preview for November/December is now available in the Insider Area! 

PARTNER ANNOUNCEMENT SERIES KICKOFF

We are in the in the final stages of preparing to release our first series of announcements as part of our Partnership Announcement Series. While we are still working on the wrapping up the final few details, we are targeting mid-November for officially kicking off this series which will provide insight into all the amazing partnerships taking part in the development of the next generation of Microsoft Flight Simulator. 

Tech Alpha is almost here!

Next update 10.24.

Microsoft Flight Simulator Team

Hieronder nog een Xtra uitleg van X-Check:

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x