B737 Throttle Quadrant MAX Motorised V4 GoldPlus

4

Ook nieuw binnen gekomen, of althans te bestellen via de Luchtvaart Hobbyshop in Aalsmeer. De nieuwe Throttle Quadrant van Cockpit for You.

Via hun website is hier meer info over te lezen. Vooral over de verschillende uitvoeringen c.q. specificaties. Je mag er wel een aardige studie van maken. Zelf ben ik ook net bezig om een B737 setup op te zetten. Blij dat over een paar dagen het FSweekend er aankomt. Kunnen we meer info op doen. Voorlopig even deze newspost. Elke info is welkom 😉

4
Laat een reactie achter

1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Zouden er echt hobbyisten zijn die € 4536,00 over hebben voor iets van hun hobby?
En dan maar 6 maanden garantie…

Hoi bram, Denk maar zo ”Bestaan er rijken die van flightsimmen houden?” 😉 Los daarvan vind ik 6 maanden ook wat aan de lage kant als standaard zijnde. Wel is mijn ervaring dat ook na 6 maanden er nog te praten valt met Thorsten (De eigenaar van CFY). Hij is in mijn geval zelfs een keer speciaal vanuit Berlijn naar mij gereden om mij te helpen en een product van 8 maanden om te ruilen. Dit soort verhalen ken ik ook van andere CFY TQ gebruikers. Kortom. Het is wel in orde om bij hem te kopen ondanks zijn slechte… Lees verder »

Bram

Okay, dat is goed om te weten, inderdaad. Dank je wel voor het doorgeven!

Graag gedaan Bram!