4K Flight Simulator 2020 “WORLD” video

4

45.000 Airports, 2.000.000 steden enz enz. De nieuwe Flightsimulator van Microsoft heeft ze allemaal volgens de makers. Ik ben reuze benieuwd of inderdaad de voor mij bekende huizen te zien zijn. Op forums is te lezen dat de gelukkigen die de nieuwe sim al hebben uitgeprobeerd stomverbaasd waren dat in hun geval alle huizen, hotels en werk locaties duidelijk te herkennen waren in hoge kwaliteit ten opzichte van b.v. Google Earth. Wat mensen ook zeggen, ikzelf vind het echt heel bijzonder en zie erg naar deze sim uit. Natuurlijk zullen er altijd zaken beter kunnen. Maar met de huidige technieken denk ik dat ze echt tot het uiterste gaan.

4
Laat een reactie achter

2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Cees

Geef ze de voordeel van de twijfel, zal het eindelijk lukken om de ultieme FS uit te rollen.

Egbert Drenth

2.000.000 Airports…. Beetje optimistisch. Zijn er 45.000+