SFD Global voor X-Plane V11+ uitgekomen

0

De titel zegt het al, Ontwikkelaar ShortFinal Design heeft voor X-Plane V11+ hun ”SFD Global” uitgegeven. Deze addon is vergelijkbaar met b.v. Orbx Global voor FSX/P3D, maar dan voor X-Plane. De lijst met veranderingen is groot. En dit alles in 4K resolutie en gebouwen die passend zijn voor elke regio. Lees verder voor alle info en meer screenshots. De prijs is 30 USD. Dit valt reuze mee vind ikzelf. Verkrijgbaar via bovenstaand groen linkje. UPDATE: Zojuist kreeg ik een review copy van Justin Kissling van ShortFinal Design waarvoor een dikke ”THANK YOU!”. Zodra de review af is zal ik deze hier plaatsen.

SFD Global is the all-in-one solution for a more immersive X-Plane world, combining new high-definition ground textures and forests with custom autogen from all over the world. New region specific autogen models will make each flight a unique experience, while modern rendering techniques like baked ambient occlusion and PBR materials will create a more realistic experience.
SFD Global – Terrain textures and forests
 •     Completely new, photorealistic ground textures
 •     Based on high-resolution aerial imagery
 •     Compatible with default and third-party meshes
SFD Global – Autogen
 •     Eight different regions: Africa and Middle East, Australia, East Asia, Mediterranean, New England, Scandinavia, South America, US West Coast
 •     New unique 3D buildings for each region
 •     PBR materials and baked ambient occlusion
 •     Handcrafted 4k textures
 •     Optimized for high performance
 •     Compatible with Ortho4XP overlays
SFD Global – Forests
 •     Completely new 4k textures
 •     More realistic size and density
 •     Lots of tree variants for different biomes
SFD Global – Landmarks
 •     A small number of world famous landmarks
 •     Detailed models with PBR materials

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van