10
Laat een reactie achter

3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Martijn

Hieronder overigens een overzichtje met “feiten” en conclusies die getrokken zijn n.a.v. de pers presentatie en interviews die Microsoft onlangs heeft gehouden voor de nieuwe Microsoft Flightsimulator. Ik heb deze lijst gevonden op Reddit (r/flightsim) maar blijkbaar bestaat er ook zo’n lijst op Avsim. – The Sim is highly customizable with lots of options to the end user such as graphics, performance etc. – Sloped runways – Cockpits and aircraft were build using 3D scanning equipment, which were then hand-corrected. – Default aircraft are made using blueprints and performance data from the aircraft manufacturers themselves (you can’t get more real… Lees verder »

Maikel

Mooie lijst met goede antwoorden. Ik krijg het idee dat we voor dit product een abonnement nemen tov eenmalig kopen. Maar we wachten geduldig nog iets van 12 maanden af.

Maikel-pe1123

Deze nieuwe MS sim gebruikt de Bing kaarten, vanaf internet. Maar wat als mijn internet niet werkt?

Martijn

Als ik het goed begrepen heb zijn er 3 mogelijkheden:
Online mode – waarbij de scenery data direct via Internet wordt gedownload
Hybrid mode – waarbij je van te voren scenery data voor een bepaald gebied kunt downloaden
Offline mode – waarbij je gebruik maakt van scenery in de Sim zelf maar deze zal van lagere kwaliteit zijn. Minder gedetailleerd

Pin me hier overigens niet op vast…

Erik

Tja, als ik dat allemaal hoor en zie, heb ik de neiging te denken….., stop, ik koop niets meer voor mijn huidige sim, maar spaar een potje om mij volgend jaar een super PC te kopen met FS2020……. ja toch….🥴

Matthias

Ik snap je volkomen Erik😉👍Maar wacht eerst de systeemeisen nog maar even af. Het
kan nog wel eens meevallen blijkt uit verschillende video’s van anderen die vanaf gisteren en vandaag te vinden zijn.

Bram

Haha, ja, inderdaad! Ons luxeprobleem natuurlijk, maar toch. Het is gelukkig toch ook wel weer heel mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is/wordt.