Touch & Go – Eindhoven 21 September 2019

0

Beste Flightsimmers, Voor de meeste mensen is de vakantie voorbij, zo ook voor ons. Dus hebben we aanstaande zaterdag vanaf 13:00 tot 16:00 uur weer de deuren geopend om te kijken hoe wij vliegen. Natuurlijk kun je zelf ook een vluchtje maken op een heel groot scherm (ongeveer 5 meter breed).

Wil je informatie of uitleg over een bepaald onderwerp, ben je van harte uitgenodigd. Heb je zelf een weetje of leuke ervaring in de FS-wereld en wil je deze delen, dan ben je ook welkom om deze met ons te delen.

Ook kunnen we je informeren over het aanpassen van je computer. Er is een techneut aanwezig die de beschikking heeft over een testbank.

Graag tot aanstaande zaterdag, locatie Kastelenplein 167 te Eindhoven.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van