MSFS 2020 ”19 september update”

0

”The grass is always greener…especially when it’s procedurally generated”.  Het is vandaag 19 September en zoals beloofd heeft Microsoft weer een update geplaatst over de ontwikkeling van hun volgende flightsimulator. De ontwikkelingsfoto’s van MSFS 2020 zien er elke week weer mooier uit. Kijk en geniet zou ik zeggen. Denk er wel aan in te loggen binnen ”Insider Home” om deze update en alle vorige updates te kunnen bekijken. De volgende update is volgende week Donderdag (26 september). Ikzelf vind het erg bewonderenswaardig hoe Microsoft ons elke week op de hoogte houdt van hun plannen. Dit zie je bijna nooit bij een ontwikkelaar. Ze hebben duidelijk geluisterd naar alle gebruikers feedback de afgelopen jaren. Netjes!

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van