OnAir – Airline Manager (Public beta)

2

Dit is een nieuwe project van Aerosoft. Waar Mathijs Kok zijn hele ziel en zaligheid in heeft gelegd. Vele jaren geleden ontstond dit idee, en uiteindelijk ziet dit project het daglicht. In een Public Beta verschijning. Lees er meer over hier. Zo te lezen is het niet geheel iets nieuws, maar het hele concept er achter wel. De kracht zit hem in het Multiplayer online gedeelte. Ook alleen thuis te ‘spelen’ zoals zo vele tycoon games, maar het mooie is dat het ook met Flightsimmers kan. Je kan zelfs piloten inhuren, real time vliegen, real time weather, Onderhoud etc etc….

Wanneer ik nu deel 2 lees, man o man… wat een gaaf idee. Hier kan je een hele community mee opbouwen… waar haal ik al die vrije tijd vandaan. mogelijk kan ik mezelf inhuren voor wat kortere vluchtjes πŸ˜‰ Leuk om dit proces te volgen. Wat denkt u hiervan ? En wie is bereid om dit te laten zien op het FSweekend. Mail mij en u krijgt 2 dagen gratis toegang πŸ˜‰

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Rubster

Is dit niet gewoon FS Economy? Alleen iets uitgebreider. http://server.fseconomy.net/index.jsp