Samsung – c49rg90 Superwide

7


Ikzelf maak ook gebruik van een extra brede monitor en dit bevalt mij uitstekend. Zowel in flight sim als race simulatoren. Bovenstaand type extra breedbeeld monitoren komt steeds vaker aan bod en de kwaliteit gaat ook in grote stappen omhoog. Hardware.info deelt flink wat technische informatie van deze nieuwe monitor. Daarnaast vind ik het ook altijd wel verhelderend om reacties van andere bezoekers door te lezen, deze staan geheel onderaan het Hardware.info artikel.

7
Laat een reactie achter

3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Beste lezers. Laten we s.v.p. niet vergeten dat wij hier allemaal vrijwilligers zijn op deze site. Maikel en ikzelf zullen ongetwijfeld foutjes maken in onze teksten maar laten we er s.v.p. geen ”les Nederlands” van maken 😉 We doen ons best naast al onze andere bezigheden. Dank! 🙂

Bram

“je kunt in elk geval echt eerst naar links, dan naar rechts en dan nog een keer naar links kijken bij het virtueel oversteken… 😉

Matthias

Beste antwoord van de maand Bram! 😂👍

Richard

Ik wil geen azijnzeiker zijn, maar in dit stuk staan zoveel taalfouten dat ik het niet kan laten…

Maikel

Nu ik terug lees zie ik er ook een paar. Maar jij vast nog meer. Ik zal proberen er vanavond wat fouten uit te halen.