Prosim4U – Throttle Quadrant

Mooi nieuws van Prosim4U. De nieuwe Throttle Quadrant is gearriveerd. Nu was het al een super simulator, maar nu wordt het nog realistischer. Bij Prosim4U kunt u onder begeleiding vliegen cq trainen op een B737 simulator. Meer info op de website van Prosim4U.

 

Het was uitpakken geblazen bij ProSim4u-vliegsimulaties. De nieuwe Boeing 737 throttle werd afgeleverd. Helemaal uit Italië (FSC) en nu ingebouwd in de simulator zodat u er nog beter op kunt trainen. Voor beroeps- die willen voorbereiden op een simgrading, maar ook voor de serieuze flightsimmer die wil ervaren hoe het is om op een Boeing 737-800, een Beech Baron Twin of een Cessna 172 te vliegen want ook die hebben onlangs een stevige upgrade gekregen (PrePar3d V4.5 is 64-bits en draait nu op volle toeren).

 

 

t/m eind augustus: temperatuur = uw kassakorting*!

Kom dus binnenkort trainen op een van onze zeer professionele simulatoren:

  • Boeing 737-800
  • Beech Baron b58
  • Cessna 172
  • Virtual Reality simulator

* niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen/kortingen/abonnementen

Prosim4u – vliegsimulaties
Laan van Waalhaven 124
2497 GP – Den Haag
Netherlands

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x