FsFan Voorschoten vliegt deze zondag weer

0

Deze zondag kunnen we natuurlijk op de “vlucht” gaan voor de regen en een mooie vlucht in het Caribisch gebied maken. In Voorschoten kunnen we natuurlijk daar de omstandigheden op onze vliegcomputers voor creëren. Dus als je zin en tijd hebt en niet naar buiten wil kijken naar de druilerige regen kom dan naar ons toe om zelf te vliegen of misschien op je eigen computer een mooie vlucht te maken.
Heb je misschien vragen dan zijn er natuurlijk altijd vliegers aanwezig die je een passend antwoord kunnen geven. We delen onze kennis graag met jullie allemaal. Dus kom eens langs en doe er je voordeel mee. Hieronder staat een link naar onze website voor het geval je meer details wil weten.
FsFan Voorschoten website kan je vinden op ” fsfan.nl “

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van