Laatste update vanuit Microsoft

11

Er is weer een nieuwe update wat betreft de aankomende MSFS 2020. En voor de FSX gebruikers is er ook goed nieuws! Microsoft neemt FSX weer onder haar hoede nadat FSX 5 jaar lang door Dovetail Games via STEAM (FSX SE) beheerd werd. Ze lijken zelfs aan te geven ook hier wat plannen voor te hebben. U leest alles hier.

”Today, with a bit of bittersweet sentiment, we say “Welcome Home” to an old friend. More on our FSX plans coming soon“

Bovenstaande woorden van het Microsoft team. Mooi!

11
Laat een reactie achter

3 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Koku

Microsoft zegt duidelijk “We are not building on, but building from” Dus een compleet nieuw product waarvoor Steam zijn FSX uit de winkel moet halen. Lockheed Martin met Prepar3d is voor Microsoft te machtig

Het is jammer voor het werkelijke ontwikkeling team. Maar ikzelf, en lees van vele anderen, ben flink op de tenen getrapt door hoe MS hun FS ontwikkeling eindigde.
Daarnaast werd Fsx ook door mooie praatjes en tekeningen aangekondigd net als fs2020 nu.

Gelukkig ben ook ik inmiddels ouder en wacht gewoon af en beoordeel op het werkelijke product. Hoop stellig dat naast mooi het ook gewoon al dit moois kan tonen op een gangbare pc, en niet op een pc welke nog niet bestaat maar pas in 2030 ofzo.

Arthur

Ben benieuwd of er nog veranderingen gaan optreden voor Prepar3d. Wellicht een samenwerking?

Rubster

Dat gaat niet gebeuren. Sterker nog in theorie kan MS lockheed martin verplichten om wat beter hun licencing systeem te monitoren aangezien het eigenlijk veel in entertainment categorie gebruikt wordt.
Het is heel duidelijk LM is voor trainings doeleinden en gedoogd min of meer entertainement gebruik. MS is voor commercieel (entertainment) lijkt me heel sterk dat daar ooit een samenwerking komt rondom p3dv4. Wellicht dat oude developers van FSX die bij LM zijn ondergebracht weer terug zijn gegaan naar MS, maar dat weet ik niet.