Orbx LOWI Innsbruck Airport voor X-Plane 11+ uitgekomen.

2

Gisteren is LOWI Innsbruck Airport uitgekomen voor X-Plane V11+. Deze addon is er al langere tijd voor FSX/P3D en Aerofly FS 2.  Mede door de prachtige lokatie tussen de Oostenrijkse alpen Alpen is deze luchthaven addon één van Orbx meest verkochte addons. Nu is er dus ook de X-Plane versie voor 24.13 Euro. U kunt alle info hier vinden en de addon natuurlijk aanschaffen. O ja! Vergeet vooral niet uw korting te pakken van maar liefst 40%. Deze krijgt u als u al de FSX, P3D en/of de Aerofly FS 2 of versie bezit.

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Wim Nijhof

Innsbruck ligt niet zoals hierboven geschreven staat in de Zwitserse Alpen maar in de Oostenrijkse Alpen.