FsFan Voorschoten vliegt zondag weer

0

Iedereen is natuurlijk welkom bij ons. Nog leuker is het als je zelf je eigen Laptop of Computer meeneemt en met ons deelt wat jou zoal bezig houd. Allemaal lopen we wel een aantal keren per jaar tegen een instellingen of software probleem aan in een van de flightsimulator software pakketten. Maar meestal heeft een van onze leden dit allang een keer opgelost en zal hij dit graag met je willen delen.
Voorbeelden genoeg als we alleen al denken aan het verfraaien van het ORBX pakket in FSX of Prepar3D met vliegvelden die niet direct door de eerst genoemde wordt aangeboden. Of denk maar eens aan het introduceren van freeware vliegvelden in X-Plane 11 waarbij de scenery volgorde en de status van de libraries ons tot vervelens toe bezig kunnen houden.
We maken het allemaal mee en daarom is onze bijeenkomst altijd weer van grote waarde om iets nieuws te zien of na een goed gesprek weer euforisch naar huis te gaan met oplossingen.
We zien jullie graag en hier op onze website ” http://fsfan.nl/  “vindt je meer details.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van