Juli update van het MSFS 2020 team

4

”Mooie foto dacht ik” Niet dus! Het is een vrijgegeven screenshot van de volgend jaar uit te komen Microsoft Flight Simulator. In de wereldwijde volksmond nu al MSFS 2020 genoemd. U vind dit screenshot en meer info op deze nieuwe website van het MSFS 2020 team. Wat mij gelijk opviel is de volgende regel: ‘‘In the meantime, here’s a work-in-progress screenshot, and confirmation that the Insider Program will be starting in early August as part of our development roadmap kickoff”. Ikzelf heb mij al aangemeld voor het ”Insider program” en kan niet wachten om te ontdekken of deze nieuwe versie van de toch wel meest gebruikte flightsimulator het velen jaren wachten waard is geweest. Time wil tell! Wilt u zich overigens ook aanmelden en al in Augustus de ”insider ontwikkelingsversie” kunnen uitproberen? Meld u zich dan hier aan.

 

4
Laat een reactie achter

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Ik had die trailer video nog helemaal niet gezien, wat een pracht en praal. Doet mij hopen dat dit allemaal werkelijke beelden zijn en niet nep zoals de befaamde Fsx aankondiging afbeelding van toen. Om ook op Bram te reageren. Tegenwoordig hebben wij als simmer denk ik wel het snelste wat er te koop is. En anders via Youtube kan er een kijkje in de keuken van een andere simmer genomen worden. Geheime wonder cpu en of gpu bestaat niet. Laatste genoemde zal in ieder geval zeker een hoofdrol spelen, zoals in ieder modern spel. Al tijden wacht ik maar… Lees verder »

Bram

Bij het zien van de screenshots denk ik wel: Vóór ik te enthousiast word: deze shots zullen waarschijnlijk zijn genomen op het aller meest turbo high-end systeem met voor de meeste hobbyisten niet haalbare kosten.
Ik hoop, dat Microsoft nu eindelijk eens een flightsimulator gaat ontwikkelen waar je géén ultraturbo systeem voor hoeft te hebben om zulke mooie beelden te hebben.
Mijn ervaring is, dat je voor alle uitgegeven flightsimulatorversies eigenlijk het systeem van 7 jaar later nodig had om het goed te laten draaien. Ik denk, dat om die reden FSX het ook zo lang uithoudt.