Egbert Jans zijn prachtige repaints voor de freeware AW139

Ik ben altijd blij met mensen zoals Egbert Jans. Mensen die geheel vrijwillig zich inzetten voor onze prachtige hobby πŸ™‚ Egbert is een zogenoemde ”re-painter”. Dit zijn mensen die prachtige liveries maken voor bestaande freeware en payware addons. De eerste van zijn repaints voor de freeware AW139 vind u hier. en het toestel zelf vind u hier. Het gaat om de Trinidad and Tobago Air Guard, registration 9Y-AG314. Hou de downloads pagina van helisimmer.comΒ  goed in de gaten aangezien er meer repaints van Egbert geplaatst zullen worden. Dank je wel Egbert! Hieronder staat overigens een stukje in het Engels over Egbert zelf: ”Egbert grew up in an area in the North of The Netherlands where on an daily basis military planes flew at 250 feet over the rooftops: F-104, NF-5, British Jaguars, A-10, Alpha Jet, F-4, F-15, German Transall, F-16 and other. Plastic modelling, making slides and pictures at airbases became a passion as well as aerospace in general. He wanted to become a pilot, but later on in life became a full-time pastor. The love for aerospace never dimmed and flightsimming started with fs9 and later on fsx and p3dv4. He especially likes bush-flying and heli flying – also because of the geographical knowlegde and curiosity. For fs9/fsx he made repaints for the Carenado C206 of the Mission Aviation Fellowship and JAARS, using these also with simflying for charity purposes and offcourse making others enthousiast for the awesome experience of flying!”

Met dank aan van Hellisimmer.com.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Egbert
14 juli 2019 20:33

Repaint voor de AW139 SARv2 van AFM Malta is inmiddels online https://www.helisimmer.com/downloads/p3d/repaints/aw139-repaint-armed-forces-malta-border-control-sar
En een beetje dichter bij huis: Ook de G-CILP van de Engelse Kustwacht (HMCG) is verzonden naar helisimmer – met extra textures voor de G-CIJW, G-CIJX en de G-CILN om te kiezen of toe te voegen. Heli’s staan op St. Athan en Lydd. Veel plezier ermee…hopelijk πŸ™‚

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x