5
Laat een reactie achter

2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Ach, laten we gewoon zien en afwachten wat Microsoft gaat doen. Niet druk over maken. We hebben al een heleboel als flightsim hobbyisten. En ik geloof nooit, dat de videobeelden ingame shots zijn, vooral die vliegende flamingo’s … zou me echt verrassen als die echt in de sim voorkomen.
Ik vind de toon van Froogle wel een pietsie somber. Life is meer dan alleen flightsimulator, gelukkig (natuurlijk wel een belangrijke factor… haha)
Laten we rustig afwachten en genieten van waar we van kunnen genieten!

Maikel-pe1123

Ik ben (dus) even in fs mineur. Speel nu een andere type sim op 180 fps met alles wat mogelijk is op max. Ooit eens een demo van Aero Fly gedaan en ook die is van een geheel andere, positieve qua soepelheid, orde. Hoop niet dat het tegenvalt de investering, maar gelukkig is een pc multi inzetbaar.

Beterschap! 😉

Maikel

Hihi.