Subscribe
Kennis van
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bram
4 juli 2019 10:02

Ach, laten we gewoon zien en afwachten wat Microsoft gaat doen. Niet druk over maken. We hebben al een heleboel als flightsim hobbyisten. En ik geloof nooit, dat de videobeelden ingame shots zijn, vooral die vliegende flamingo’s … zou me echt verrassen als die echt in de sim voorkomen.
Ik vind de toon van Froogle wel een pietsie somber. Life is meer dan alleen flightsimulator, gelukkig (natuurlijk wel een belangrijke factor… haha)
Laten we rustig afwachten en genieten van waar we van kunnen genieten!

Maikel-pe1123
1 juli 2019 22:06

Ik ben (dus) even in fs mineur. Speel nu een andere type sim op 180 fps met alles wat mogelijk is op max. Ooit eens een demo van Aero Fly gedaan en ook die is van een geheel andere, positieve qua soepelheid, orde. Hoop niet dat het tegenvalt de investering, maar gelukkig is een pc multi inzetbaar.

2 juli 2019 18:18
Reply to  Maikel-pe1123

Beterschap! 😉

Maikel
3 juli 2019 00:07
Reply to  Matthias

Hihi.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x