Microsoft Flight Simulator – E3 2019 – Announce Trailer

Het moet niet gekker worden, weer een keus erbij, voor de XBox

Zie ook nog even deze info. Ik verwacht dan ook dat het een soort van Xbox spel gaat worden, die ook op de PC werkt en met elkaar in verbinding staat. (Voice/Multiplay). Maar hangt er toch van af, welke extra add-ons er op ingeladen kunnen worden. Ik zou nog niet gelijk X-Plane en/of Prepar3D er af gooien. Wat dat betreft ben ik nog sceptisch.

En nog even deze info. Al met al, wel weer iets leuks om te volgen. En mogelijk voor de jongere generatie iets om naar uit te kijken. 😉

Hier nog een ‘kleine’ analyse

14
Laat een reactie achter

5 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Rubster

Ondertussen bevestigt microsoft 3 dingen na alle speculaties over arcade / console en gesloten content wat niemand wist, maar toch dacht zeker te weten zonder feitenlijke onderbouwing. (rare wereld de fs wereld) 1) Er komt een mogelijkheid tot third party content! And user third party content. Niet bevestigd maar MS heeft geloof ik ook games in steam. Dus hopelijk een soort steamworkshop achtig iets. 2) Het is een SIMULATOR en dus geen arcade als de roeptoeters al liepen te verkondigen. Maar instap moet voor iedereen mogelijk zijn. (logisch) 3) Het is een PC first ontwikkelde simulator en geoptimaliseerd voor alle… Lees verder »

Blazer

Het lijkt mij wel zo netjes om even de bron te vermelden:
https://fsi.microsoftstudios.com/

Rubster

Is bron microsoft niet voldoende??? staat ongeveer 60 keer in de tekst

Blazer

Rubster beste vriend,
Niet om onaardig over te komen, waarom ben je zo fel, is toch nergens voor nodig.

Joop Mak , NL2000team

Hopelijk gaat het geen tweede Flight worden

Hoi Joop, Het lijkt er toch steeds meer op dat het een echte opvolger van FSX wordt. Wat zou dit mooi zijn.

Joop Mak , NL2000team

Gewoon afwachten, maar gezien eerdere uitlatingen van Bill Gates, dat Microsoft meer online zou moeten doen, ben ik er nog niet gerust op. Uiteindelijk is MS Office ook naar Office365 abonnement gegaan. Dus gewoon kijken wat er gaat komen. Het gaat nog wel even duren.

Joop Mak , NL2000team

Overigens heb ik ergens al gelezen, dat zowel de Xbox als PC versie via een cloud dienst bij abonnement zullen worden aangeboden. Maar gewoon afwachten maar.

Ja, inderdaad Joop. De tijd zal het ons leren. Persoonlijk denk ik dat als ze inderdaad voor door u genoemde ”Bill Gates manier” gaan een flinke misser maken.

Rubster

en PC

Wilbert

Graag correcte info publiceren en wat journalistiek onderzoek doen, dit is juist ook een Windows uitgave:

https://twitter.com/xbox/status/1137821843031592960?s=21

Ziet er mooi uit, maar toch blijf ikzelf erg sceptisch aangezien ze ook voor de Xbox is? Hopelijk lachen jullie mij uit en had ik het mis 😉