Orbx True Earth US Washington X-Plane video

3

Er is vast ook genoeg X-Plane te vinden op Twitch en Youtube maar leuk voor mij als P3D vlieger om zo eens een kijkje in de X-Plane keuken te nemen. Vooral omdat ik deze omgeving toch bijna wel kan dromen. Deed mij direct denken dat er in P3D toch wel wat meer treinen mogen rijden, want die trokken hier mijn aandacht. Aan de andere kant vindt ik de bossen in de verte niet zo mooi.

3
Laat een reactie achter

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Het is natuurlijk een kwestie van smaak ook, maar iedere keer als ik iets van True Earth in X-Plane 11 zie, vind ik het er vrij donker en somber uit zien. Kan zijn, dat dรกt de realiteit is en wat ik gewend ben met gewone textures en autogen, juist minder realistisch is. Maar, qua sfeer trekt het me vooralsnog niet zo aan.

Blazer

Als de mogelijkheden m.b.t het AI-verkeer zo zouden zijn als in FSX/P3D dan was ik allang overgestapt

Hopelijk geen Fyra’s ๐Ÿ˜‰