REX Environment Force P3Dv4.4+

2

REX heeft wederom een nieuw product uitgebracht om het weer in onze simulator te verbeteren. Met Environment Force kunnen we zelf het uiterlijk van het getekende weer aanpassen op vele diverse wijze. Kort gezegd, live terwijl de simulator draait aanpassingen in de ‘sharders’ maken, naar eigen smaak. Op Youtube omschrijft Aviation Pro het aan het begin van deze review video ook duidelijk. REX maakt het ons jammer genoeg best lastig met uitgave en benaming van hun diverse producten. Environment Force geeft dus de mogelijkheid tot aanpassing, Sky Force geeft een groot scala aan te tekenen bewolking alsmede een ‘engine’ welke het (werkelijke) weer in de simulator plaatst. Als laatste bestaat ook nog Wx Advantage Radar welke het weer in de cockpit als radar weergeeft. Via simMarket worden op genoemde producten kleine kortingen vergeven indien U de een of de ander reeds bezit. Ik geef toe, het wordt ingewikkeld.

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Als ik het goed begrepen heb, is Sky Force ‘gewoon’ een compleet weerprogramma met extra mooie textures en een meer gedetailleerde info over hoe het weer er precies uit moet zien. Environment Force is eigenlijk een geheel nieuw soort product dat naast weerprogramma’s – ook van andere ontwikkelaars – draait en de zaak er nóg echter laat uitzien. Eén van de meest opmerkelijke dingen die Environment Force kan doen, is wolken laten ontstaan en weer laten oplossen, zoals in het echt ook gebeurt. Daarnaast meen ik ook gelezen te hebben, dat het het soort licht kan laten veranderen afhankelijk van… Lees verder »

Mooi toegelicht Bram! Dank!