Pyreegue airport layout enhancement X-Plane 11

1

Sommige vriendelijk geprijsde software kan zomaar je meest geliefde worden. Mogelijk ook dit pakket waarmee X-Plane gebruikers zelf kunnen bepalen hoe de basis vliegvelden eruit komen te zien. Geheel nieuw en onaangeraakt, of redelijk in gesleten en vol met rubber? Aan ons de keuze, voor €12 te koop via simMarket.

1
Laat een reactie achter

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Ik zou eerst dit freeware pakket eens proberen….https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/35172-airport-environment-hd/

En waarschijnlijk kent ook iedere X-Plane 11 gebruiker dit freeware addon, waarmee alle vliegvelden in X-Plane 11 die alleen uit een kale baan bestaan, automatisch mooier worden gemaakt met gebouwtjes, objecten, etc.https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/27582-prefab-scenery-for-25000-airports-with-exclusions/
Gewoon ook eens proberen.

Tip: maak voor je welke addon dan ook uitprobeert, altijd een reservecopie van je X-Plane 11 map. Kan gewoon met ctr C en ctr V.