DCS World F-16 Module ontwikkelaar in grote problemen

Ongelooflijk, maar helaas waar. Oleg Mikhaylovich Tishchenko, een van de mensen die bekend is als ontwikkelaar van DCS World en modules voor deze simulator is gearresteerd en zit diep in de problemen. Online wist hij via via technische handboeken van de verschillende maar huidige type F-16’s van de USAF te bemachtigen. Natuurlijk is de VS hier niet blij mee en gaf US marshals de opdracht hem te vinden en te arresteren. Het speelde kennelijk al een tijdje geleden. Op dit moment zit hij dus vast en begint de rechtzaak tegen hem. Dit geeft toch maar weer aan hoe ontwikkelaars steeds realistischer sims en addons willen ontwikkelen……… met alle gevolgen van dien. U leest er hier meer over (Via Google translate aangezien de rechtstreekse link binnen de EU niet werkt.)

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Wim van Dijk

Nu ook een officiële verklaring van ED de maker van DCS, waar de betreffende persoon werkzaam was.

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=240962