Colimata – Concorde for X-Plane 11 laatste nieuws en video

0

Beste lezers. COLIMATA is een kleine uitgever die met hun aankomende Concorde voor X-Plane V11.30 wel eens een stuk bekender zou kunnen worden. Het lijkt erop dat hun Concorde van hoge kwaliteit is en velen waaronder ikzelf erg blij gaat maken. Er is inmiddels al jaren geen Concorde addon uitgekomen voor welke sim dan ook. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier verder.

Een belangrijke hint dat deze addon binnenkort uitkomt is dat inmiddels er al liveries voor te downloaden zijn. Deze zijn zowel bestaande liveries alsmede ”Wat als” liveries zodat u b.v. een maatschappij naar wens kan toevoegen die normaal nooit met dit toestel gevlogen heeft. Ikzelf denk overigens dat ik hier niet gebruik van ga maken en zal het realistisch houden.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van