Tijdelijk weinig nieuwsitems vanuit mijn kant

9

Beste iedereen, kort geleden ben ik aangereden door een auto die door Rood reedt. Aangezien ik hier een paar gekneusde ribben aan heb overgehouden moet ik erg rustig aan doen. Hierdoor zal ik aankomende week/weken iets minder nieuwsitems plaatsen. Natuurlijk ga ik zodra het mogelijk is weer volop aan de slag met het plaatsen van newsitems. Hopelijk zal dit snel zijn. Dank voor uw begrip. M.v.g. Matthias

9
Laat een reactie achter

7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram Stikkel

Wow, beterschap en sterkte met de beperkingen die je nu – hopelijk tijdelijk – hebt. Héél vervelend op zich natuurlijk, maar ik ben blij voor je dat het niet erger afgelopen is.
Ook sterkte met de financiële afhandeling en alles wat daarbij komt kijken. En neem de vrijheid om niet te reageren, iedereen begrijpt dat wel, denk ik.

Maikel-pe1123

Crasht ie niet met zijn vliegtuig…

Oeps, da’s niet zo mooi. Gelukkig kan je nog wel typen en mogelijk met 1 hand nog wat flightsimmen. Beterschap en doe rustig aan. Dit blijft een hobby.