SimDocks.de Ai ship traffic en meer

3

Al flink wat jaren terug kwam ik een freeware uitbreiding pakket tegen welke scheepvaartverkeer toevoegt in toen Fsx, en nu P3D. Dit ene pakket is inmiddels flink uitgebreid met vele andere pakketten waardoor er wereldwijd verkeer over de zeeën vaart. SimDocks.de heeft een website gericht op dit onderwerp. Ze hebben zelf een pdf bestand opgesteld waar in een kleine 40 pagina’s geleerd wordt hoe wij zelfstandig scheepvaartverkeer kunnen opstellen. Dit document is naast Duitstalig nu ook Engelstalig beschikbaar.

3
Laat een reactie achter

1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Leuk. Voor zover ik kan zien, staat de inhoud van deze website op zich los van het Global AI Ship Traffic dat al een tijd beschikbaar is. Voor info dáárover zie onder andere dit forum-topic daarover. Een paar schermhoogtes naar beneden, zijn de links naar de downloads op AVsim.com beschikbaar. Je moet wel even inloggen of een gratis account aanmaken.
https://www.avsim.com/forums/topic/459116-global-ai-ship-traffic-fsx-and-p3d-news-and-support/?page=59
Maar ik verwacht dat deze bestanden en die van Global AI Ship Traffic prima naast elkaar gebruikt kunnen worden.