Leonardo – Fly The MaddogX 1.4b410 open beta

0

Leonardo heeft versie 1.4b410 open beta beschikbaar gesteld op deze forum pagina. (Inloggen vereist.) Het bestaande toestel dient verwijderd te worden en vervangen door deze geheel nieuwe download. Lees goed hoe dit te doen ivm de licentie en het handmatig verwijderen van 2 mappen. De nieuwe versie is geschikt voor P3Dv4.4/5. Naast de bestaande PBR buitenzijde is PBR nu ook aanwezig in de cockpit. De data van de load manager wordt nu automatisch naar de sim verzonden nadat deze data is opgeslagen. PFPX en SimBrief zijn nu geรฏntegreerd. En er is een geheel nieuwe ACARS systeem aanwezig. Al met al zijn er diverse pdf pagina’s om door te lezen om te leren hoe alles juist uit te voeren en juist te gebruiken.
Het toestel blijft nog altijd volop in ontwikkeling. Zo staat een gedeelde cockpit al sinds dag 1 op de planning. De Leonardo MD-82 en uitbreiding zijn te koop via simMarket. De 32 bit versie wordt overigens niet meer aan ontwikkeld.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van