Carenado ”On final” ATR-42

2

Het inmiddels alweer 20 jaar bestaande Carenado komt opeens zonder eerdere meldingen met het volgende kort, maar krachtige nieuws. ”Binnenkort verkrijgbaar voor FSX/P3D. Carenado’s ATR-42”. U leest er hier alles over.Volgens mij was overigens 20 jaar geleden hun eerste addon de T-34B Mentor. Geweldig om te zien dat ze dit oudje ook geschikt hebben gemaakt voor P3D V4+. Dit zegt heel veel over hun passie en service naar klanten toe vind ikzelf. RESPECT!

2
Laat een reactie achter

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Wim Arbouw

Volgens mij zegt dit vooral veel over het feit dat ze geld willen verdienen, want als je ze vraagt om service krijg je die niet: als er grote fouten zitten in hun software (F50) dan geven ze niet thuis! Dit heb ik persoonlijk ondervonden, dus voor mij geen Carenado meer.