Fokker F28 Fellowship in de maak

4

Goed nieuws voor de Fokker fans! Just Flight werkt inmiddels aan de Nederlandse Fokker F28 Fellowship. Heel ver lijken ze nog niet, maar hun kennende zijn ze verder als het lijkt. U vind alle info hier. Verwacht overigens geen ”moderne” cockpit met o.a. kleine displays zoals de Fokker 70 en 100. De Fokker F28 cockpit is echt nog een ouderwetse cockpit met zogenoemde ”Steam Gauges”(Zie onderste foto).

 

4
Laat een reactie achter

1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Wim Arbouw

Just Flight had al een F28 uitgebracht voor FSX. Dus ik neem aan dat ze al aardig ver zijn met hun ontwikkeling?
Is het niet gewoon een upgrade van dit toestel voor FSX naar P3Dv4?

Matthias

Hoi Win, Bedoelt u niet deze F27?: https://www.justflight.com/product/fokker-f27-100-200-300 Naar mijn weten is er geen F28 uigegeven door Just Flight😊 Wel was er jaren geleden “Project Fokker” wat de Fokker F28, F70 en F100 freeware uitgaf met allen 2D cockpits. Later was er een nieuwe versie die via Flight1 gekocht kon worden, alle mensen die deze kochten werden wat verlekkerd met een gratis VC update die in de maak zou zijn. Preview shots werden vrijgegeven zo nu en dan. Helaas kwam deze virtual cockpit er nooit. Dit neemt overigens niet weg dat het een “study model” was waar o.a. de PMDG… Lees verder »

Wim Arbouw

Ja natuurlijk, je hebt helemaal gelijk. Nu ik de foto’s zie, zie ik dat ik mij vergist heb.
Die F28 van PFJ had ik ook inderdaad. Die was ook heel mooi.
Overigens: zeg maar jij hoor 😉