Aerosoft Airbus (CFD) forum

0

Aerosoft heeft reeds diverse uitvoeringen van hun Airbus project ontwikkeld voor Fsx en nu voor P3Dv4 is de A318-A321 Professional de laatste hiervan. Hiervan zijn 2 dubbel pakketten of één geheel pakket beschikbaar via simMarket. Voor deze toestellen heeft Aerosoft een flink uitgebreid forum waarin vele informatie te vinden is. Het support niveau is ook erg goed en snel.
Een specifiek onderwerp is Connected Flight Deck, hiervoor is een eigen forum. Sinds enkele dagen heeft men een beta uitgebracht welke via de Aerosoft updater kan worden geïnstalleerd. In de opties dienen ‘experimentele functies’ nog wel te worden aangezet. Maandag is er nog een nieuwe dll in het forum geplaatst.
Dit product is hoe dan ook volop in ontwikkeling. En zoals hier soms te volgen wordt aan de A330 ook nog trouw doorontwikkeld.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van