Ongelooflijk, maar waar!

7

Soms denk ik werkelijk ”De wereld wordt steeds erger”. Zoals sommigen van jullie misschien al weten leek het ontwikkelaar MILVIZ wel een goed idee om een zogenoemde Kickstarter campagne in het leven te roepen voor hun ATR-72 voor X-plane V11. Wat er daarop aan reacties terug kwam zijn te bizar voor woorden. Zelf doodsbedreigingen aan het adres van Colin Pearson (De baas van MILVIZ).  U leest er alles hierover. Het is voor mij werkelijk onbegrijpelijk dat een prachtige hobby dit soort reacties ontlokt bij bepaalde figuren. Hoe kijkt u hier tegenaan?

7
Laat een reactie achter

3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Egbert Drenth

Die doodsbedreigingen zijn inderdaad ridicuul.

Los van dat… Milviz heeft geen goed track record voor wat betreft het voorfinancieren van producten.
Ik heb 4 jaar (!) geleden een KA 350i in prelease gekocht.
Dat ding is nog steeds niet afgemaakt/gereleased en sindsdien heeft Milviz al zeker 15-20 andere producten gereleased. Werkelijk schandalig.

Rubster

Ik heb het gevolgt. Ik snap wel dat de communicatie een stuk beter kan richting gebruikers. Als je namelijk 100 dollar vraagt bovenop een kickstarter, dan vraag je dus gebruikers twee keer te betalen. De x-planers zijn als apple gebruikers, zeer defensief en gewend aan freeware. Dat werkt natuurlijk als rode lap op een stier. Maar ik moet zeggen dat met de komst van zoveel fssites die als eerste nieuws aanbieden waar je ook nog reacties op kan leveren, redit waar je gewoon gal kan spuwen, alle social media waar het woord sociaal eigenlijk niet van toepassing is dit niet… Lees verder »

Arthur

Doodsbedreigingen zelfs…. Schandalig.