Geluidsoverlast of niet?

2

Veel mensen klagen over geluidsoverlast nabij vliegvelden, het nieuws staat er vol van. Toen de Concorde nog vloog was dit ook een hot item. Dit is vooral de grootste reden dat veel maatschappijen dit toestel niet kochten aangezien ze bijna overal ter wereld niet welkom was. Alleen British Airways en Air France kochten haar. Om een indruk te geven aan u waar de Concorde klagers het over hadden raad ik u aan het bovenstaande filmpje te bekijken. Ikzelf kan als Concorde fan alleen maar zeggen… Bring back the Concorde! tip: Zet u geluid hard! 😉

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Arthur

Mooi toestel voor de chartertjes vanaf Lelystad 😉